• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

60.000 Likes Stoffenwinkel Facebook

60.000 Likes Stoffenwinkel Facebook

Stoffenwinkel.nl, de bekendste stoffen webshop van de Benelux behaalde vandaag de magische grens van 60.000 likes op Facebook!!!

60.000 likes voor Stoffenwinkel.nl op Facebook

De Stoffenwinkel Facebook-pagina heeft vandaag de magische grens van 60.000 likes doorbroken. Dat we bij Stoffenwinkel een enthousiaste, creatieve en loyale doelgroep bedienen, dat wisten we.

Onze Facebook-pagina voorziet onze volgers van de nieuwste stoffen, leuke aanbiedingen en nieuws over de nieuwste trends en het bedrijf Stoffenwinkel.nl. Stoffenwinkel is uitgegroeid tot de bekendste webshop van de Benelux op het gebied van stoffen. Dagelijks worden er honderden webshoporders verwerkt door een enthousiast team van medewerkers.

Like de Facebookpagina van Stoffenwinkel.nl

60.000 volgers. ZESTIGDUIZEND. Een half jaar geleden waren er dit nog maar 5.000... Wij zijn hard op weg om de 100.000 likes te bereiken. U kunt ons daarbij helpen.

Wat kan ik winnen?

Bij de 100.000 likers zal er iemand uitgeloot worden voor een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Daarnaast ontvangt de winnaar € 250 euro aan gratis stoffen en bieden wij u voor € 150 euro aan fournituren die worden aangeboden door een handelspartner van Stoffenwinkel.nl.

Wij bedanken al onze Facebook fans voor alle steun! Op naar de 100.000 likes!!!!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Thuiswinkel Waarborg