French Terry jurkje

French Terry jurkje

Klant zeer tevreden over de French Terry stoffen van Stoffenwinkel.nl Hieronder leest u haar reactie.

Mijn moeder die al jaren achter de machine zit vindt de French Terry van Stoffenwinkel fijne stof om mee te werken, ook na het wassen blijft het netjes. Nog een pluspunt is dat de stof niet gestreken hoeft te worden.
 

Gister ben ik voor het eerst in mijn leven zelf achter de naaimachine gekropen en heb een zelfde jurkje voor de jongste gemaakt en het is gewoon gelukt! Gelukkig zijn er heel veel kleuren bij Stoffenwinkel.nl, want ik ben fan!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg