• Snelle levertijden & Gratis afhalen
 • Grootste aanbod stoffen online!
 • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffenwinkel 50.000 Facebook likes

Stoffenwinkel 50.000 Facebook likes

Vandaag binnengekomen: de vijftigduizendste 'like' op de fanpage van Stoffenwinkel.nl. Een mooie mijlpaal en het gevolg van een explosieve groei in het afgelopen half jaar, aldus Saskia (eigenaresse van Stoffenwinkel.nl)

Win een rondleiding inclusief 400 euro shoptegoed (250 stoffen & 150 fournituren)

Stoffenwinkel heeft een mijlpaal bereikt van 50.000 LIKES. Daarom gaan we een nieuwe Aktie houden. Wij willen graag de 100.000 likers behalen. Bij de 100.000 likers zal er iemand uitgeloot worden en deze persoon ontvangt een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Daarnaast ontvangt de winnaar de mogelijkheid om eenmalig met een winkelwagentje tijdens dit bezoek voor € 250 euro aan shoptegoed stoffen uit te zoeken. Ook bieden wij u voor € 150 euro aan fournituren die zullen worden aangeboden door een (vooralsnog onbekende) fourniturenwinkel die als partner van Stoffenwinkel fungeert. Hoe kunt u de aktieprijs winnen? Simpel, ga naar onze Facebookpagina en like de pagina. Als de 100.000 likes zijn bereikt verloten we de rondleiding inclusief € 400 shoptegoed. Lees hieronder meer over de groei van Stoffenwinkel.nl en like onze Facebookpagina.

Stoffen online kopen op Stoffenwinkel.nl

De groei van Stoffenwinkel heeft er deels mee te maken dat steeds meer aankopen op het internet plaatsvinden. De voornaamste reden van de groei van Stoffenwinkel.nl zit voornamelijk in de naamsbekendheid. Stoffenwinkel.nl is uitgegroeid tot de bekendste online webshop op het gebied van stoffen. Wij hebben onszelf goed voorbereid op de online strategie, aldus Saskia. Alle populaire zoektermen op internet waarop wij gevonden willen worden, zijn door onze marketeers vastgelegd voor zowel op product, bedrijf als internationaal niveau. Dit zijn er inmiddels honderden. Om de groei in het buitenland te kunnen realiseren hebben wij voor de gewenste landen onze namen weten te bemachtigen.

Stoffenwinkel.nl bekendste stoffen webshop

Waar we in het nieuws lezen en horen dat het voor winkels in de Nederlandse winkelstraten zoals Hema en Vroom & Dreesmann de laatste jaren steeds zwaarder werd of zelfs winkelketens zijn die volledig uit de straatbeelden zijn verdwenen, denk aan Schoenenreus, Halfords, Mexx, Free Record Shop en de Harense Smid, zien wij een grote groei op Stoffenwinkel.nl. Daarnaast zien wij dat steeds meer klanten terugkomen voor hen herhaalaankopen. Hier zijn wij als team van Stoffenwinkel ook erg trots op en dankbaar voor!

Gigantische groei assortiment stoffen

Als je wilt groeien met je webshop moet je iedere dag bouwen en flink actief zijn. Het is belangrijk om tijdig signalen op te pikken en wekelijks te reflecteren wat er goed en niet goed is gegaan. Zomaar een webshopje ernaast beginnen en zonder te investeren heeft in mijn optiek geen kans van slagen, aldus Saskia. Stoffenwinkel heeft de laatste jaren haar assortiment stoffen gigantisch uitgebreid. Begonnen in een kleine garage met tule, organza en satijn. Als snel volgde er belangrijke basisstoffen zoals katoen, ongebleekt katoen, jute en canvas. Nog geen half jaar later werd er een tweede garage in gebruik genomen. Ook deze was binnen enkele weken te klein.

In 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Het pand met drie verdiepingen aan stoffen groeide al snel uit zijn voegen en een jaar later volgde het tweede pand. Tegenwoordig vind je bijna alles op Stoffenwinkel.nl. We voeren een brede collectie basisstoffen zoals spijkerstof, katoen, bedrukte katoen, canvas, fleece, badstof, tricot, satijn, tule, organza, burlington, ongebleekt katoen, jute, velours de panne, wafelkatoen, joggingstof, French terry, katoen jersey, hydrofiel, linnen, ribcord, paillettenstof, mesh bruidstule, molton, flanel, lakenkatoen, etc.

Bekende merkstoffen bij Stoffenwinkel

Naast het grote aanbod basisstoffen breiden we ons assortiment dagelijks uit met de nieuwste modestoffen voorzien van de hipste en kleurrijkste dessins. Denk aan Punta di Roma, Scuba, bedrukte kinderstoffen, linnen, viscose stoffen, etc. Uiteraard bent u ook voor interieur- en gordijnstoffen aan het juiste adres. Merken modestoffen die je terugvindt in onze webshop zijn onder andere stoffen van het merk by Poppy, Fiona Hewitt, Nooteboom stoffen, Mutsaers Textiles, Wish Project, Eva Mouton, Ilja Fabrics, Polytex, Knipidee stoffen, Megan Blue Fabrics, Nobodeco, Stenzo, Nobodeco en Qjutie Kids Collection.

Stoffenwinkel online

Zelfmaakmode is een hype voor zowel jongens en meisjes als ouderen en de jongeren generatie. Wij zitten in een groeiende markt. Vroeger kocht men stoffen op de markt of in de winkel omdat het voordeliger was om zelf kleding te maken. Tegenwoordig is de voornaamste reden dat iedereen er uniek uit wil zien en daarom lekker zelf creatief aan de slag gaat. Internet is een goed medium om dit te kunnen combineren met de andere dagelijkse bezigheden. Zo hoeft u de deur niet meer, bespaart u brandstof, geen parkeergeld en u heeft het gehele overzicht aan stoffen op uw beeldscherm.

Zonder u als klant kunnen wij al het bovenstaande natuurlijk niet realiseren. Wij willen jullie namens het gehele team van Stoffenwinkel hartelijk danken voor jullie steun en klandizie. Wij hopen snel met jullie hulp de 100.000 likes te bereiken. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze nieuwsberichten, acties en nieuwste stofjes.

Op naar de 100.000 Likes!!!!!!!!

Reacties

 1. Schouterden Nathalie Schouterden Nathalie

  WAUW.... HIER ZOU IK ZOOO blij mee zijn. Als vrijwilliger voor enkele sterrenouders verenigingen naai ik heel veel voor hen en zo een pakket zou me een jaar lang helemaal voorruit helpen en al die kleine engeltjes en hun ouders steunen in hun moeizame tocht!!! Duimen duimen duimen duimen! Ik brand alvast een kaarsje!!!!

 2. Saskia van der Linden Saskia van der Linden

  Beste Carine, Hartelijk dank voor je mooie reactie. Stoffenwinkel vult haar webshop dagelijks aan met nieuwe stoffen. Wij heten u namens het team van Stoffenwinkel dan ook van harte welkom. Veel shopplezier op Stoffenwinkel.

 3. Carine Van Maris Carine Van Maris

  Door de vooruitgang van digitale wereld wordt het nu meer en meer mogelijk om aankopen te doen in het buitenland. Blij dat de stoffenwinkel er deel van uit maakt. Anders was ik altijd afhankelijk van stoffenspectakel maar nu is het ook mogelijk om online te bestellen. Heel leuk. Ik hoop dat ik gauw jullie nieuwe stoffen mag leren kennen.

 4. Jessie Jessie

  Wat een mooie story. Een succesverhaal.
  Veel succes in de toekomst en op naar de 100.000 likes.

 5. Marjolein Marjolein

  Wat leuk dat jullie het hele verhaal hierachter ook met ons delen. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal. Heel veel succes met alle nog te nemen stappen. Jullie hebben echt een prachtige shop.

 6. Saskia van der Linden Saskia van der Linden

  Beste Anneke, Dank je wel vooruw reactie. Wij hebben inderdaad vele klanten vanuit de omgeving Dordrecht. Dat zou dus inderdaad mooi zijn als er iemand van jullie clubje de prijs mag winnen. Like en deel onze Facebook pagina en maak kans!!!

 7. Anneke Anneke

  Wij een naaiclubje uit Dordrecht zouden graag een kijkje achter de schermen hebben. Wij organiseren regelmatig met de club uitstapjes wat natuurlijk een verband heeft met stoffen.

 8. Iet Boer Iet Boer

  Wat een mooie actie. Voor dit geld kan heel wat aangepaste kleding gemaakt worden voor gehandicapten.

 9. Angelina Gulpers Angelina Gulpers

  Ik zou graag willen winnen omdat in mijn passie voor zelf kleren te maken nu aan het doorgeven ben aan mijn kleindochter Jolie van 10 jaar. Zij leert snel. Wilt nu ook jurkjes aan maar dan zelf gemaakt.

 10. Marjo Neijnens Marjo Neijnens

  Wat een mooie actie. Ik hoor altijd: alles voor anderen en nooit eens voor jezelf. Dan ga ik nu eens voor mezelf kiezen. Ik zou deze prijs graag voor mezelf winnen.

 11. Luys Marleen Luys Marleen

  Super mooie winkel. Voor iedereen wat wils. Dank je wel voor de vriendelijk-en gezelligheid.

 12. Anna Verkleij Anna Verkleij

  Prachtig hoe jullie de geschiedenis van jullie onstaan tot nu hebben beschreven! Jullie leveren prachtige kwaliteit en mogen trots zijn op wat en wie jullie zijn!

 13. Minoesch van Goethem Minoesch van Goethem

  Ik zou heel graag mee willen doen. Ik ben op dit moment een bedrijf aan het opstarten met zelfgemaakte producten waar ik stof en fornituren voor nodig ga hebben; Ook al zijn jullie goedkoop, een grote hoeveelheid is nog steeds een investering. Daarom kan ik de €250 aan stoffen en €150 aan fornituren goed gebruiken!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Thuiswinkel Waarborg