Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Inge - Maandag 11 Februari 2018

  Wereld Wilde Dierendag

  Wereld Wilde Dierendag 3 maart 2018

  Op 3 maart 2018 is het Wereld Wilde Dierendag. Als ik aan wilde dieren denk, dan denk ik aan olifanten, tijgers, leeuwen, nijlpaarden, giraffen en neushorens. Dieren zoals we ze kennen in de dierentuin of wanneer je op safari gaat in Afrika. Denk aan Freek Vonk die gebeten werd door een haai. Maar ook de wolf die sinds jaren weer teruggekeerd is in Nederland. Of de bekende panda’s Xing Ya en Wen, die wereldnieuws werden omdat ze vanuit China naar Nederland werden over gevlogen.

   

  Wilde dieren

  Maar ‘wilde dieren’ blijkt een veel bredere omschrijving te hebben. Wilde dieren zijn alle dieren die van nature in het wild voorkomen. Blijkbaar zijn er zo ‘n 36.000 diersoorten die in het wild leven. Stoffenwinkel.nl heeft verschillende dierenprint stoffen van wilde dieren in het assortiment, zoals stof van okapi, zebra, tijger, panter, luipaard, jaguar, giraf en cheeta. Met deze stoffen maakt u leuke themapakken. Zoals een giraffenpak of een tijgerpak. Of kussens, dekens, dekbedovertrekken of lakens van wilde dieren stof.

   

  Panterprint

  Op dit moment is panterprint weer helemaal in de mode en ziet u jassen, broeken, een legging, sjaals, mutsen, handschoenen, shirts en zelfs onderbroeken met panterprint. Wilt u aan de slag met wilde dieren stoffen? Kijk op de webwinkel van stoffenwinkel.nl! Fijne wereld wilde dierendag!

   

   

  In ons blog brengen wij je regelmatig op de hoogte over onze nieuwe artikelen en andere nieuwtjes

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking