• Snelle levertijden
  • Groot assortiment stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Contact

Contact klantenservice

U kunt de klantenservice van Stoffenwinkel op diverse manieren bereiken. Onze productspecialisten staan altijd paraat om u snel en adequaat te ondersteunen. Heb je een vraag die niet over onze producten gaat? Uiteraard helpen de adviseurs van onze klantenservice je graag verder!

Telefoon

Stoffenwinkel is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 073-851 7206. Mocht het zo zijn dat u de automatische telefoonbeantwoorder krijgt te horen, spreek deze dan in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug of neem contact met ons op middels onderstaande manieren.

Per e-mail

Heeft u een vraag, tip, opmerking of klacht dan kunt u deze aan ons doorgeven door een mail te sturen naar info@stoffenwinkel.nl. Als u een e-mail stuurt wordt deze in 99% van de gevallen binnen 30 minuten beantwoord. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van de klantenservicepagina.

Hulp op afstand

Wilt u hulp tijdens het bestellen, of bent u opzoek naar een bepaald product? Wij helpen u graag middels onze applicatie voor hulp op afstand. 

HTML tutorial

HTML tutorial

HTML tutorial

 

Stoffenwinkel live chat

Stoffenwinkel.nl beschikt over een live chat. De chat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 op elke pagina binnen de webshop, middels een tab onderaan de pagina. Ook zichtbaar bij de categorieën van producten, op de productpagina’s en in de winkelwagen.

Stoffenwinkel WhatsApp

Stoffenwinkel maakt gebruik van WhatsApp. U kunt ons een app sturen op het vaste klantenservice telefoonnummer van Stoffenwinkel. Voeg het telefoonnummer 0738517206 toe aan uw contacten onder de naam Stoffenwinkel.nl en u kunt direct met ons appen.

 

Thuiswinkel Waarborg