Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie & Klachten

  Bij Stoffenwinkel staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te monitoren, maken wij gebruik van de Feedback Company. De Feedback Company is een onafhankelijke partij, die onze klanten de mogelijkheid om voor en na hun aankoop hun ervaring met ons te delen. Het is voor ons namelijk belangrijk om te achterhalen wat er zich afspeelt onder onze klanten. Feedback van onze klanten biedt Stoffenwinkel de mogelijkheid om tussentijds de bedrijfsvoering aan te passen. Hierdoor kunnen wij nog sneller en efficiënter inspelen op de huidige behoefte van onze klanten en de markt.

  Garantie

  Stoffenwinkel biedt online stoffen met de garantie zoals bij een off-line aankoop. Op alle producten die middels de online stoffenshop verkocht worden is de wettelijke garantie van toepassing. Mocht U hiervan gebruik willen maken, dan kunt u een service aanvraag invullen met uw gegevens en garantiegeval. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product van Stoffen winkel datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als u een klacht heeft of u wilt een pakketje retourneren dan verwijzen wij u graag door naar onze pagina Verzenden en retourneren.

  Klachten

  Zoals eerder vermeld, draait bij Stoffenwinkel alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met uw bestelling of onze service dan horen wij dat graag. U kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij onze directie. Dit kan naar het volgende adres: Stoffenwinkel T.a.v. de directie Kievitsven 66D, 5249 JK Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch) De directie van Stoffenwinkel zal uiterlijk binnen 14 dagen uw klacht inhoudelijk beantwoorden.

  Geschillencommissie Thuiswinkel

  Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). In geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR). Deze website is te bereiken via ec.europa.eu/consumers/odr/. Heb jij, ondanks de zorg die wij besteden aan onze producten, vragen over een product of dienst? Meld dit ons en wij staan direct voor je klaar om het op te lossen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking