Geen producten gevonden...

truck Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Betaalmethoden

Stoffenwinkel biedt een breed scala aan betaalmethodes. Hieronder vind je alle betaalmogelijkheden die Stoffenwinkel.nl accepteert en ondersteund.

 Betaalwijze  Kosten  Verwerking
 iDeal  Gratis   Direct
 Vooraf overmaken  Gratis   1-2 werkdagen
 Bancontact / Mister Cash  Gratis   Direct
 Sofort banking  Gratis   Direct
 KBC / CBC Payment Button  Gratis   Direct
 Belfius Direct Net  Gratis   Direct


iDeal

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL:

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling in de webwinkel van Stoffenwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Stoffenwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Mollie is de aangewezen Betaal Service Provider voor Stoffenwinkel. Wanneer u ervoor kiest om de betaling via iDEAL te laten verlopen, zal u doorgestuurd worden naar de beveiligde externe website van Mollie.

Vooraf overmaken

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Wanneer Stoffenwinkel uw betaling heeft ontvangen wordt het verwerkingsproces van de bestelde stoffen direct in werking gezet. Mollie is de aangewezen Betaal Service Provider voor Stoffenwinkel.

Wanneer u ervoor kiest om uw betaling handmatig over te maken, ontvangt u van Mollie de betalingsgegevens waarmee u uw betaling kunt voltooien. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om het bedrag van uw bestelling direct aan Stoffenwinkel over te maken. U kunt het openstaand bedrag overmaken op IBAN: NL63 INGB 0007 0253 72 t.n.v. Stoffenwinkel. Houdt er rekening mee dat bij deze betaalmethode uw bestelling een dag later verzonden zal worden, omdat wij het bedrag van uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag pas op onze rekening hebben staan.

Rembours

Stoffenwinkel maakt gebruik van een bezorgdienst die garant staat voor een juiste levering van producten. U betaalt uw bestelling rechtstreeks aan de transporteur of postbode op het moment dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd. Zorgt u er dus voor dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Bij levering onder rembours betaalt u altijd € 18,50 euro aan bezorgkosten.

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop doen in de webshop van Stoffenwinkel.nl. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken.

Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash / Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash. Daarnaast zijn veiligheid en betrouwbaarheid absoluut gegarandeerd.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland, maar ook in Zwitserland en Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Met deze betaalmethode wordt automatisch verbinding tot stand gebracht met uw online bank. Echter hoeft u als klant de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

KBC / CBC

Klanten van deze banken kunnen met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig hun online aankopen betalen via de vertrouwde bankomgeving. Een ander belangrijk voordeel is dat klanten met deze betaalmethode ook achteraf kunnen betalen. Indien een klant het bedrag bijvoorbeeld niet op zijn rekening heeft staan, kunnen KBC en CBC dit voorfinancieren. De klant kiest dan zelf op welke datum het bedrag door de bank afgeschreven mag worden en dit kan zelfs tot 2 maanden na de aankoop van het product. Klanten van KBC en CBC kunnen zelf kiezen op welke wijze zij hun betaling willen voldoen.

Belfius Direct

Met Belfius Direct Net kun je veilig en vertrouwd je bestelling betalen. Door deze snelle en veilige manier van betalen kunnen we de stoffen dezelfde dag nog versturen. Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Met de betaalmethode KBC kan je vanuit België op een snelle, eenvoudige en vooral veilige manier online betalen. Betalingen met Belfius Direct Net zijn gratis en worden direct verwerkt.