Geen producten gevonden...

truck Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verzenden & retourneren

De meeste klanten van Stoffenwinkel bevinden zich in Nederland, Duitsland en België, maar we hebben ook vele klanten in Engeland en de rest van Europa. Onderstaand treft u een overzicht van de levertijden en verzendkosten die Stoffenwinkel hanteert.

 Bestemming Verzendkosten Levertijd
 Nederland € 6,95 1 werkdag
 België € 8,09 1 werkdag
 Duitsland € 8,29 2 werkdagen
 Overige landen € 29,95 2-5 werkdagen

 

Verzendkosten

Alle bestellingen binnen Nederland boven de € 100,00 die met iDEAL of Vooraf Overmaken betaald zijn, worden GRATIS door Stoffenwinkel verstuurd! Voor alle orders onder de € 100,- binnen Nederland (ongeacht het gewicht en de grootte) brengt Stoffenwinkel een bedrag van € 6,95 in rekening. Is uw pakket zwaarder dan 10 kilogram of hebben wij meer pakketten nodig voor het verzenden van uw bestelling, dan is de meerprijs voor rekening van Stoffenwinkel.

Stoffenwinkel.nl verstuurd dagelijks pakketten naar België en Duitsland. De verzendkosten voor België zijn € 8,09 en voor Duitsland € 8,29. (Ongeacht het gewicht en de grootte van uw bestelling)

Levertijden

Stoffenwinkel zorgt voor een zeer snelle afhandeling van uw bestelling. Voor alle voorradige artikelen geldt: "op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, de volgende werkdag in huis". (Binnen Nederland en België) Of PostNL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen, maar in 99% van de gevallen is dit wel zo. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee u online uw bestelling kunt volgen. Mocht een product niet op voorraad zijn dan staat dit vermeld in de productomschrijving.

Bent u niet thuis op het moment dat u bestelling wordt bezorgt, dan wordt uw pakketje nogmaals aangeboden op het door u opgegeven adres. Als u vooraf weet dat u niet bent, kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u het pakketje op een adres wilt laten bezorgen. Is het pakketje tweemaal aangeboden door PostNL, dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor voor u afgegeven. U krijgt dan een briefje in de brievenbus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

Artikelen die naar België worden verzonden, worden doorgaands de volgende werkdag thuisbezorgd. Voor producten die naar Duistland worden verzonden geldt een levertijd van 2 werkdagen en voor alle overige zendingen binnen Europa 2 tot 5 werkdagen.

Retourneren

Klanten van Stoffenwinkel.nl hebben 14 dagen na ontvangst van hun producten de tijd heeft om "zonder opgave van redenen" de overeenkomst te herroepen. Na deze melding hebben klanten van Stoffenwinkel.nl nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Alle eventuele meegezonden documentatie dienen te worden toegevoegd bij de retourzending. De consument is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren zoals dit in een winkel ook mogelijk is.

Indien de consument van het herroepingrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Stoffenwinkel.nl zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding zorg voor terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending. Let op! De kosten van de retourzending komen wel voor uw eigen rekening!

Herroeping

Na (14) kalenderdagen vervalt het herroepingrecht, m.u.v. vooraf speciaal gemaakte afspraken, uitzonderingen hierop zijn helaas niet mogelijk. Alleen wanneer u het product in een zo compleet mogelijke verpakking en in de oorspronkelijke staat retourneert, kan er na overleg met Stoffenwinkel.nl aanspraak gemaakt worden op de zichttermijn.

Met het Formulier voor herroeping kunt u aangeven dat u gebruik maakt van uw herroepingrecht, maar u bent hiertoe niet verplicht. Naast het standaard retourformulier van Stoffenwinkel, kunt u ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Retouropdrachten die middels het standaard formulier zijn aangevraagd, worden wel sneller verwerkt.

Vergeet niet uw opdrachtbon samen met de producten mee retour te zenden. Indien dat er door de consument onnodige schade aan het product is ontstaan of een ongefrankeerde zending retour wordt gestuurd, zal deze in waardevermindering worden gebracht op uw aankoopbedrag. Voor een correcte en spoedige afhandeling verzoeken wij u om de orderbevestiging en de aankoopfactuur bij te sluiten, de orderbevestiging en de aankoopfactuur zijn u automatisch toegezonden op het moment dat u uw order heeft geplaatst.

Voor een correcte en spoedige afhandeling verzoeken wij u om de orderbevestiging en de aankoopfactuur bij te sluiten, de orderbevestiging en de aankoopfactuur zijn u automatisch toegezonden op het moment dat u uw order heeft geplaatst.

Stoffenwinkel European delivery