Geen producten gevonden...

truck Voor 16:00 uur besteld, Volgende werkdag in huis!

Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Alle producten die voorradig zijn worden (indien voor 16:00 uur besteld) de volgende werkdag bezorgd. Indien artikelen niet voorradig zijn wordt dit bij de productomschrijving vermeld.

 

Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

In de webwinkel van Stoffenwinkel kunt op de volgende manieren betalen:
 

Bestellingen waarvan de betaling is mislukt worden automatisch geannuleerd.

 

Hoe kan ik een medewerker van Stoffenwinkel het snelste bereiken?

Stoffenwinkel is het snelste en het beste te bereiken per chat middels een tab onderaan de pagina of per e-mail. Telefonisch kan ook, maar dan kan het nog wel eens voorkomen dat u de automatische telefoonbeantwoorder krijgt te horen. Het team van Stoffenwinkel doet er alles aan om de bestellingen de volgende werkdag bij de klant te laten bezorgen, waardoor de medewerkers van de klantenservice vaak druk bezig zijn met de administratieve handelingen hiervan. Als u een e-mail stuurt wordt deze in 99% van de gevallen binnen 30 minuten beantwoord. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van de klantenservicepagina.

 

Hoeveel verzendkosten komen er bij mijn bestelling?

Stoffenwinkel brengt € 6,95 in rekening voor de verzendkosten, ongeacht het gewicht van uw bestelling. Is uw pakket zwaarder dan 10 kilogram of hebben wij meer pakketten nodig voor het verzenden van uw bestelling, dan is de meerprijs voor rekening van Stoffenwinkel. Voor bestellingen naar België brengt stoffenwinkel € 8,09 in rekening en voor klanten in Duitsland wordt € 8,29 in rekening gebracht. Voor alle andere landen binnen Europa brengen wij € 29,95 in rekening. Voor bestellingen buiten Europa verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.

 

De kleur is niet zoals ik deze in gedachte had, kan ik deze retourneren?

Op maat afgeknipte artikelen die aan de omschrijving en kleur voldoen mogen niet geretourneerd worden. Kleuren op het beeldscherm wijken altijd af van de werkelijkheid. U heeft de mogelijk om vooraf een staal aan te vragen. Mocht u een totaal andere stof of kleur gekregen hebben, dan wordt dit uiteraard wel opgelost.

 

Zijn de prijzen op de website inclusief B.T.W.?

Alle genoemde prijzen binnen de webwinkel van Stoffenwinkel zijn inclusief B.T.W.

 

Is er ook een locatie waar ik de stoffen kan afhalen?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u de stoffen wenst af te halen. Dit kan enkel op afspraak via onze afhaalbalie. Nadat uw bestelling is betaald middels iDEAL of bankoverschrijving, wordt u per mail of telefonisch door ons gecontacteerd. Er wordt dan samen met u een afspraak gemaakt om uw bestelling af te komen afhalen. Neem bij afhalen van de stoffen altijd uw orderbevestiging mee zodat u uw bestelnummer bij de hand heeft.

 

Kan ik een gratis stoffen staal aanvragen?

Wilt u de stoffen alvorens u een aankoop in onze webshop doet voelen en beoordelen, dan kunt u gebruik maken van onze gratis stalenaanvraag service. Het formulier kunt u downloaden in onze webshop en per post aan ons toesturen. De aangevraagde stalen worden binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst bij u thuisbezorgd. Het formulier kunt u downloaden op de pagina Staal aanvragen.