• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Medewerkers Stoffenwinkel

Werken bij Stoffenwinkel.nl

Bij Stoffenwinkel.nl werken enthousiaste medewerkers. We laten hen graag aan het woord om uit eigen hand te horen wat het voor ze betekent om bij Stoffenwinkel te werken.

Saskia | Eigenaresse

Mijn naam is Saskia van der Linden, eigenaresse van Stoffenwinkel.nl. Eind november 2015 ben ik Stoffenwinkel gestart. Stoffenwinkel is een jong en dynamisch bedrijf, maar tegelijkertijd groots in plannen. Groeien willen we in een sneltreinvaart. Het team van Stoffenwinkel.nl heeft namelijk als doel: 'De grootste en bekendste online stoffenwinkel worden op het gebied van stoffen'.

Onze webshop is inmiddels uitgegroeid tot de bekendste online stoffenwinkel van de Benelux en telt inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Onze klanten variëren van creatieve hobbyisten tot aan grote internationale bedrijven. Onze strategische pijlers hierbij zijn 'service & kwaliteit'.

Onze visie

Het groeien van een E-commerce onderneming is niet zomaar iets, er komt heel veel bij kijken. Doordat er bij Stoffenwinkel continue de focus wordt gelegd op de belangrijkste strategische pijlers van het bedrijf kunnen wij onszelf onderscheiden van andere marktspelers. Wij willen de hoogste kwaliteit stoffen leveren voor de beste prijs en dit met de hoogste servicegraad. Daarnaast worden 99% van alle bestellingen die dagelijks voor 16:00 uur binnenkomen en betaald zijn, de volgende werkdag bij u thuisbezorgd.

"Wij durven bij Stoffenwinkel heel ver te gaan voor een tevreden klant".

 


 

Coen | All-round medewerker

Mijn naam is Coen. Ik ben all-round medewerker bij Stoffenwinkel.nl. Ik ben bij Stoffenwinkel gaan werken omdat ik het leuk vind om mij breed in te kunnen zetten. Doordat er verschillende expertises zijn binnen het bedrijf zag ik veel mogelijkheden om daarin te excelleren. Geen enkele dag is hetzelfde en daarnaast heb je volop de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen, dat maakt dit werk juist zo leuk.

Wat doe je en waar?

Ik ben inzetbaar op alle afdelingen binnen Stoffenwinkel.nl en werk vanuit verschillende magazijnlocaties. Iedere dag is het weer een uitdaging om alle orders op tijd te verwerken en snelle leveringen te kunnen realiseren. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het begeleiden van de gratis staalaanvragen. Het verwerken van binnenkomende orders tot aan het verzendklaar maken van de bestellingen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de goederenstroom binnen Stoffenwinkel.nl soepel verloopt. 

Wat maakt werken bij Stoffenwinkel leuk?

Bij Stoffenwinkel hangt een aangename en een humoristische werksfeer. Iedereen is gelijk en werkt aan hetzelfde doel: "het centraal stellen van de klant". De lijnen zijn kort en nieuwe en creatieve ideeën in de organisatie worden gewaardeerd.

"Bij ons is iedere klant gelijk en streven we naar een tevreden klant die wij graag terug zien". 

 

Thuiswinkel Waarborg