• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffen online kopen Amersfoort

Stoffen online bestellen in Amersfoort

Eenvoudig en snel goedkope stoffen online bestellen van achter uw computer, telefoon of tablet in Amersfoort? Dan zit u bij Stoffenwinkel goed. Bij ons vindt u groot aanbod goedkope stoffen online. Als u bij Stoffenwinkel.nl stof koopt is deze zowel per rol als per halve meter leverbaar.

Groot assortiment stoffen

 

Naast bovenstaande stoffensoorten bieden wij de mooiste merkstoffen van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijzen. De merken in het assortiment van Stoffenwinkel zijn onder andere: Nooteboom, Stenzo, Polytex, Dapper, KnipIdee, Fiona Hewitt, by Poppy, Nobodece, Wish Project, Alb stoffen, Eva Mouton en Qjutie. Wij vullen dagelijks onze webshop aan met de nieuwste stoffen. Een dagelijkse bezoek aan onze webshop is zeker de moeite waard.

Stoffenwinkel.nl levert de volgende werkdag in Amersfoort

Als u in onze online stoffenwinkel uw bestelde stoffen besteld en deze voor 16:00 uur met iDeal betaald, worden deze de volgende werkdag al bij u in Amersfoort thuisbezorgd. Daarnaast worden alle bestelling boven de € 49,95,- gratis bij u thuisbezorgd.

5 leuke feitjes over Amersfoort die je misschien nog niet wist

  • Café onder de linde is de oudste kroeg van Amersfoort.
  • In het midden van de Hof is de stadsbron te vinden. In deze fontein is een bronzen gezicht te zien dat water spuit uit zijn mond. Er zijn verhalen van een draak die onder de bron heeft gezeten of nog zit.
  • In de Keistad wonen de Keientrekkers. Amersfoort, haar inwoners en de keistadfeesten hebben deze bijnamen te danken aan de grote zwerfkei die sinds 1954 aan de Stadsring te bewonderen is.
  • Sportclub Amersfoort is een voormalige betaaldvoetbalclub uit Amersfoort.
  • U kunt vanuit Amersfoort online stoffen bestellen bij Stoffenwinkel.nl. Deze stoffen worden de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd.

 

Stoffenwinkel klantenservice

Om zeker te weten dat u de juiste stoffen besteld maakt, kunt u Stoffenwinkel gratis stalen aanvragen, met een maximum van 5 stuks per aanvraag. Proefstalen worden via brievenbuspost verstuurd en heeft u meestal al binnen twee werkdagen in huis. Uiteraard kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.nl.

Thuiswinkel Waarborg