• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffen online kopen Arnhem

Stoffen online bestellen in Arnhem

Eenvoudig en snel goedkope stoffen online bestellen van achter uw computer, telefoon of tablet in Arnhem? Dan zit u bij Stoffenwinkel goed. Bij ons vindt u groot aanbod goedkope stoffen online. Als u bij Stoffenwinkel.nl stof koopt is deze zowel per rol als per halve meter leverbaar.

Groot assortiment stoffen

 

Naast bovenstaande stoffensoorten bieden wij de mooiste merkstoffen van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijzen. De merken in het assortiment van Stoffenwinkel zijn onder andere: Nooteboom, Stenzo, Polytex, Dapper, KnipIdee, Fiona Hewitt, by Poppy, Nobodece, Wish Project, Alb stoffen, Eva Mouton en Qjutie. Wij vullen dagelijks onze webshop aan met de nieuwste stoffen. Een dagelijkse bezoek aan onze webshop is zeker de moeite waard.

Stoffenwinkel.nl levert de volgende werkdag in Arnhem

Als u in onze online stoffenwinkel uw bestelde stoffen besteld en deze voor 16:00 uur met iDeal betaald, worden deze de volgende werkdag al bij u in Arnhem thuisbezorgd. Daarnaast worden alle bestelling boven de € 49,95,- gratis bij u thuisbezorgd.

5 leuke feitjes over Arnhem die je misschien nog niet wist

  • Arnhemse meisjes werden voor het eerst gebakken in 1829 door bakker Hagdorn bij bakkerij Van Zalinghe. De vorm en de naam van het koekje verwijzen naar een oud gebruik.
  • Het Gelredome is het grootste theater van Nederland waar concerten, voetbalwedstrijden maar ook congressen gehouden worden.
  • Veel mensen komen naar Arnhem om te winkelen, vooral in Arnhem-Centrum met de bekende Ketelstraat, Roggestraat, Vijzelstraat, Rijnstraat, Koningsstraat, Bakkersstraat en de Jansstraat.
  • De bekendste dierentuin van Nederland is Burgers' Zoo. Deze dierentuin is een ideale plaats om je te verdiepen in de biologie van dieren en planten.
  • U kunt vanuit Arnhem online stoffen bestellen bij Stoffenwinkel.nl. Deze stoffen worden de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd.

 

Stoffenwinkel klantenservice

Om zeker te weten dat u de juiste stoffen besteld maakt, kunt u Stoffenwinkel gratis stalen aanvragen, met een maximum van 5 stuks per aanvraag. Proefstalen worden via brievenbuspost verstuurd en heeft u meestal al binnen twee werkdagen in huis. Uiteraard kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.nl.

Thuiswinkel Waarborg