• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffen online kopen Utrecht

Stoffen online bestellen in Nijmegen

Eenvoudig en snel goedkope stoffen online bestellen van achter uw computer, telefoon of tablet in Nijmegen? Dan zit u bij Stoffenwinkel goed. Bij ons vindt u groot aanbod goedkope stoffen online. Als u bij Stoffenwinkel.nl stof koopt is deze zowel per rol als per meter leverbaar.

Stoffen afhalen aan in het afhaalmagazijn in Rosmalen

Naast het bezoeken van onze website vanuit Nijmegen, kunt u op afspraak uw stoffen ook afhalen aan in het afhaalmagazijn in Rosmalen. U kunt uw auto gratis parkeren zodat u op extra bespaart. U ontvangt van ons een e-mail zodra het pakket voor u klaar ligt.

Stoffenwinkel.nl levert de volgende werkdag in Nijmegen

Als u in onze online stoffenwinkel uw bestelde stoffen besteld en deze voor 16:00 uur met iDeal betaald, worden deze de volgende werkdag al bij u in Nijmegen thuisbezorgd. Daarnaast worden alle bestelling boven de € 100,- gratis bij u thuisbezorgd.

5 leuke feitjes over Nijmegen die je misschien nog niet wist

  • De Vierdaagse van Nijmegen is één van de oudste evenementen van ons land;
  • Direct aan de Grote Markt van Nijmegen bevindt zich de Boterwaag. Het gebouw met zadeldak werd aan het begin van de zeventiende eeuw gebouwd om er de boter te wegen en te verhandelen;
  • De gemeente Nijmegen bestrijkt een gebied van 5.760 hectare, waarvan 399 hectare aan meren, sloten en andere wateren;
  • De leukste en gezelligste, maar ook de oudste winkelstraat van Nijmegen is de Lange Hezelstraat;
  • U kunt vanuit Nijmegen online stoffen bestellen bij Stoffenwinkel.nl en deze afhalen bij ons magazijn in Rosmalen.

Stoffenwinkel klantenservice

Om zeker te weten dat u de juiste stoffen besteld maakt, kunt u Stoffenwinkel gratis stalen aanvragen, met een maximum van 5 stuks per aanvraag. Proefstalen worden via brievenbuspost verstuurd en heeft u meestal al binnen twee werkdagen in huis. Uiteraard kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.nl.

Thuiswinkel Waarborg