• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffen online kopen Tilburg

Stoffen online bestellen in Tilburg

Eenvoudig en snel goedkope stoffen online bestellen van achter uw computer, telefoon of tablet in Tilburg? Dan zit u bij Stoffenwinkel goed. Bij ons vindt u groot aanbod goedkope stoffen online. Als u bij Stoffenwinkel.nl stof koopt is deze zowel per rol als per meter leverbaar.

Stoffen afhalen aan in het afhaalmagazijn in Rosmalen

Naast het bezoeken van onze website vanuit Tilburg, kunt u op afspraak uw stoffen ook afhalen aan in het afhaalmagazijn in Rosmalen. U kunt uw auto gratis parkeren zodat u op extra bespaart. U ontvangt van ons een e-mail zodra het pakket voor u klaar ligt.

Stoffenwinkel.nl levert de volgende werkdag in Tilburg

Als u in onze online stoffenwinkel uw bestelde stoffen besteld en deze voor 16:00 uur met iDeal betaald, worden deze de volgende werkdag al bij u in Tilburg thuisbezorgd. Daarnaast worden alle bestelling boven de € 100,- gratis bij u thuisbezorgd.

5 leuke feitjes over Tilburg die je misschien nog niet wist

  • Tilburg is van oudsher een echte textielstad en heeft een eigen textielmuseum. Dus heb je een voorliefde voor Textiel? Bezoek dan het Textielmuseum in Tilburg;
  • Tilburgse carnaval wordt al heel erg lang gevierd en kent een karakteristieke historie. Een bekende carnavalsvereniging in Tilburg is Kruikenstad;
  • In Tilburg zijn een conservatorium, een dansacademie en een Rockacademie gevestigd;
  • De grootste kermis van Nederland is te vinden in Tilburg. Het “uitzetten” gebeurt in Tilburg vanaf ongeveer een maand van te voren.
  • U kunt vanuit Tilburg online stoffen bestellen bij Stoffenwinkel.nl en deze afhalen bij ons magazijn in Rosmalen.

Stoffenwinkel klantenservice

Om zeker te weten dat u de juiste stoffen besteld maakt, kunt u Stoffenwinkel gratis stalen aanvragen, met een maximum van 5 stuks per aanvraag. Proefstalen worden via brievenbuspost verstuurd en heeft u meestal al binnen twee werkdagen in huis. Uiteraard kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.nl.

Thuiswinkel Waarborg