• Snelle levertijden & Gratis afhalen
  • Grootste aanbod stoffen online!
  • Super scherpe prijzen & Volumekortingen!

Stoffen online kopen Winschoten

Stoffen online bestellen in Winschoten

Eenvoudig en snel goedkope stoffen online bestellen van achter uw computer, telefoon of tablet in Winschoten? Dan zit u bij Stoffenwinkel goed. Bij ons vindt u groot aanbod goedkope stoffen online. Als u bij Stoffenwinkel.nl stof koopt is deze zowel per rol als per halve meter leverbaar.

Groot assortiment stoffen

 

Naast bovenstaande stoffensoorten bieden wij de mooiste merkstoffen van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijzen. De merken in het assortiment van Stoffenwinkel zijn onder andere: Nooteboom, Stenzo, Polytex, Dapper, KnipIdee, Fiona Hewitt, by Poppy, Nobodece, Wish Project, Alb stoffen, Eva Mouton en Qjutie. Wij vullen dagelijks onze webshop aan met de nieuwste stoffen. Een dagelijkse bezoek aan onze webshop is zeker de moeite waard.

Stoffenwinkel.nl levert de volgende werkdag in Winschoten

Als u in onze online stoffenwinkel uw bestelde stoffen besteld en deze voor 16:00 uur met iDeal betaald, worden deze de volgende werkdag al bij u in Winschoten thuisbezorgd. Daarnaast worden alle bestelling boven de € 49,95,- gratis bij u thuisbezorgd.

5 leuke feitjes over Winschoten die je misschien nog niet wist

  • De plaats heeft als bijnaam de Molenstad, vanwege de aanwezigheid van drie molens.
  • In de Middeleeuwen was Winschoten een pleisterplaats voor reizigers van en naar Duitsland. Het lag te midden van onbegaanbare venen en moerassen.
  • In het waterrijk Oldambt is verrassend veel te beleven. Denk aan kleine en grote evenementen, festivals, voorstellingen en exposities.
  • Winschoten is de hoofdplaats van Oldambt en vervult een centrumfunctie binnen de gemeente en het oosten van de provincie Groningen.
  • U kunt vanuit Winschoten online stoffen bestellen bij Stoffenwinkel.nl. Deze stoffen worden de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd.

 

Stoffenwinkel klantenservice

Om zeker te weten dat u de juiste stoffen besteld maakt, kunt u Stoffenwinkel gratis stalen aanvragen, met een maximum van 5 stuks per aanvraag. Proefstalen worden via brievenbuspost verstuurd en heeft u meestal al binnen twee werkdagen in huis. Uiteraard kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Stoffenwinkel.nl.

Thuiswinkel Waarborg